1 Ocak 2010 Cuma

Kurslardan Görüntüler


9 Ocak'ta tam 1 yıl olacak kurabiye yapımı hakkındaki tecrübelerimi paylaşmaya başlayalı. 1 yıllık takvimimi incelediğimde öğrenci sayım :) 200'ü geçmiş.

200 kişi arasında, blog'unu/web sitesini açıp, marka oluşturup, profesyonel anlamda kurabiye yapmaya devam edenler de var, sadece hobi amaçlı, terapi niteliğinde kursa katılanlar da.

Kursuma katıldıktan sonra kendi markalarını oluşturup, profesyonel anlamda kurabiye yapmaya devam edenlerin pek çoğunun web adreslerini bilmekle ve takip etmekle beraber, atlamış olduklarım olabilir. Bu yazıyı okuyunca benimle irtibata geçerseniz, tüm öğrencilerimin web sitelerini büyük bir gururla yayınlamak istiyorum sayfamda.

Bu bir yıl zarfında sadece İstanbul'dan değil, Bursa'dan, İzmit'ten, İzmir'den Ankara'dan, Çorlu'dan kursuma katılanlar oldu.

Özellikle yaz döneminde çok enternasyonel kurs programlarım vardı :) Amerika'da, Almanya'da, Hollanda'da, İsviçre'de yaşayıp, tatil dönemlerini Türkiye' de geçiren Serap, Filiz, Hande, Neşe, Hülya, konuğum ve kursiyerim oldular.

Geçen hafta Atina'dan gelen Derya, kursuma eşi ile birlikte katıldı :) Aynı dönemde başka bir çift de kurabiye kursuma katılmak için talepte bulununca kendi adıma bir ilki gerçekleştirip beylere de kurabiye yapımını öğretmiş oldum.

Derya gibi, kurabiye kursuma farklı zamanlarda katılan 8 kişi daha üniversitede benim gibi psikoloji eğitimi almış meslektaşlarımdı.

5 Ocak'taki kursumun bir öğrencisi bu kez İspanya'dan gelecek. Ocak ayı yine şehir dışı kursiyerleriyle dolu. Adana'dan ve İzmir'den gelecek 3 farklı grup var.

Uzun zamandır düzenli olarak siparişlerini hazırladığım pek çok kişiyi kursumda da ağırlamak ve tanışmak da farklı bir keyif.

Hem bildiklerimi paylaşmak, kurs bitiminde herkesin memnuniyetini görmek, hem de yeni yeni insanlar tanımak... Gerçekten hepsi çok zevkli...



Ocak ayı Kurs Programı için tıklayınız .

Didem Akben

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder